Winterlessen volwassenen

Winterlessen voor volwassenen 2018-2019

Ook tijdens de wintermaanden kan je op TC De Hasselt terecht om je spelpeil op te krikken of je techniek te verbeteren.

Je kan de lessen volgen in groepsgrootte naar keuze :  met 4, 3 of 2 personen, of individueel. Wens je samen met andere personen in dezelfde groep les te krijgen, geef dan alle namen op van de betrokkenen in het vak "opmerkingen".

Let wel : ieder persoon moet zich nog apart inschrijven zodat we de juiste contactgegevens hebben.

Een lessenreeks in de winterperiode bestaat uit 20 lessen..  Lessen gaan door tijdens de week na 17u en voor 19u en in het weekend op zaterdag.

Tarieven volgens groepsgrootte :

Per 4 Per 3 Per 2 Per 1
 204 €  282 €  408 €  808 €

Aansluiting TennisVlaanderen (vroegere VTV)
De tennislessen worden enkel aangeboden aan personen die aangesloten zijn bij TennisVlaanderen (onze zomerleden en zomerlesnemers zijn dat allemaal). Met deze aansluiting bent u verzekerd tegen ongevallen tijdens de tennislessen. Bent u nog niet aangesloten, dan moet u 16 EUR extra betalen. Dit wordt automatisch toegevoegd bij de inschrijving van de lessen (lesabonnement niet uitvinken). U krijgt hiervoor wel een aparte betalingsopdracht. 

Belangrijk
Inschrijven gebeurt via de website van Tennis Vlaanderen. Ga naar www.tennisvlaanderen.be en ga naar onze club TC De Hasselt (clubnummer 0048). Scroll naar beneden naar de rubriek lessen en stages om je in te schrijven.

Lesperiode
De lessen starten in de week van 1 oktober 2018 en eindigen in de week van 25 maart 2019.

Inlichtingen
Inschrijvingen i.v.m. wintertennislessen kunnen enkel gebeuren via het inschrijvingsformulier van de website Tennis Vlaanderen (rubriek lessen en stages - inschrijvingsformulier) . Wie eerst ingeschreven is, heeft het meeste kans op voorkeursuur.

Voor informatie kan je een mailtje sturen naar winterlessen@tcdehasselt.be.