Competitietraining zomer

Competitietraining zomer

Wat?

De aangepaste competitietraining richt zich naast de techniek en taktiek ook op coördinatie, mentale training en conditie. De trainingen zijn een gebalanceerde mix van oefeningen gericht op elk van deze facetten van tennis. De competitietraining is een aanvulling op de gewone lessenreeks en is een groepstraining. Tijdens de schoolvakanties krijg je de kans vrij te spelen in de namiddag om het tennisritme te behouden.

Wie?

Voorwaarde om te mogen deelnemen aan de trainingen:

  • Geselecteerd worden door het lesgeversteam
  • Reeds een uur les volgen in groen of geel
  • Deelnemen aan de interclubcompetitie of het Klavertje

Daarnaast verwachten we dat je:

  • Actief meewerkt aan de Kindertoer tornooien op de club
  • Deelneemt aan de tornooien op TC De Hasselt (Volvo Tour en Tiener Toer)
  • Deelneemt aan 2 tornooien van de VOLVO TOER of 2 KIDS/TIENER tornooien op een andere club

Wanneer?

De competitietraining zal het ganse zomerseizoen lopen in de weken dat er ook tennislessen doorgaan. Er zullen dus ook 10 trainingsweken zijn.

De lessen zullen doorgaan op woensdagmiddag voor kinderen die in het weekend interclub spelen (vanaf 13u30) of op vrijdagavond na het school.

Prijs?

De club wenst de jeugdspelers zo goed mogelijk voor te bereiden op deelname aan competities en doet een inspanning om deze training zo democratisch mogelijk te kunnen aanbieden. De prijs voor de trainingsreeks bedraagt 52 EUR. Deze som is uitsluitend voor de competitietraining en is bijkomstig aan de prijs voor de gewone jeugdles.

Hoe inschrijven?

De geselecteerde deelnemers moeten inschrijven via de website Tennis Vlaanderen en dit voor de start van het zomerseizoen.

Indien nog vragen, kan je steeds terecht bij Mark Mommaers op het nummer 0476/57 05 09.