Tennis stages

Stages:

Play on! Tennis & Padel Academy organiseert tijdens de schoolvakanties de leukste tennis- & omnisportkampen op Tc De Hasselt!

Kinderen vanaf  3 jaar (geboortejaar 2016) komen tijdens deze stage op speelse maar kwalitatieve manier in aanraking met tennis en met tal van andere sporten! Elke dag worden er door onze gediplomeerde trainers een leuke mix van tennis en andere activiteiten voorzien.

Zo gaan we ook op woensdagnamiddag zwemmen en testen we op vrijdagnamiddag onze geleerde vaardigheden uit tijdens een mini-tornooitje of een stickerdag voor de allerkleinsten.

De kinderen worden begeleid volgens het kidstennisprogramma van Tennis Vlaanderenen worden ingedeeld in groepjes per kleur.

Onze witte, blauwe en rode kampioenen (-9 jaar) spelen dagelijks 2 sessies van 1u15 tennis en leven zich uit in 2 sessies van 1u15 omnisport. De omnisport activiteiten worden zo gekozen dat de algemene motorische vaardigheden optimaal geprikkeld worden! Onze oranje, groene en gele toppers (+9 jaar) verdiepen zich iets meer in het tennis en spelen 3 sessies tennis van 1u15 afgewisseld met 1 sessie omnisport.

Programma:

8 – 9u               Vooropvang

9 – 12u             Tennis & omnisport

12 – 13u           Warme maaltijd of boterhammetjes

13 – 16u           Tennis & omnisport

16 – 17u           Naopvang

De prijs voor de tennis- & omnisportkampen inclusief warme maaltijd ‘s middags bedraagt 150€ per persoon. Betalen kan op de eerste dag van het kamp of op het rekeningnummer BE 75 0018 5621 6551.

Tijdens de paasvakantie worden er 2 weken tennis-& omnisportkamp georganiseerd.
Week 1: maandag 8 april t.e.m vrijdag 12 april

Week 2: maandag 15 april t.e.m vrijdag 19 april

Inschrijven kan via deze link of door een mailtje te sturen naar cindy@play-on.be
Betalen kan via overschrijving voor het begin van de lessen via het overschrijvingsformulier dat je per mail ontvangt.