Stages 2018

Zomerstage 2015

Stages 2018

De tennisoefeningen en –trainingen worden afgewisseld met omnisportmomenten en zo blijf je de ganse week op een plezierige manier sportief bezig. Deelnemen kan vanaf 6 jaar. Voor de interclub-spelers is de paasstage een uitstekende training vlak voor het begin van de competities.

Ook dit jaar opteren we voor een all-in formule. De deelnemers krijgen elke dag een warme maaltijd + drankje als middagmaal en alle sportaktiviteiten (zoals bv. zwemmen) zijn mee inbegrepen. De stage gaat elke dag door van 9u30 tot 16u00.

Je kan je inschrijven voor een stage van TC De Hasselt via de website van Tennis Vlaanderen. Log aan met de gegevens van je kind. Ga naar onze club (clubnummer TC De hasselt is 0048) en vervolgens naar tarieven. Klik op de knop "lid worden" en volg de aangegeven stappen. Je zal een bevestiging krijgen. Na verwerking ontvang je een betalingsopdracht per mail.  De inschrijving is pas definitief na het betalen van het inschrijvingsgeld. Gebruik zeker de gestructureerde mededeling dat staat op het overschrijvingsformulier. Je kan al inschrijven voor alle stages. De betalingsopdrachten voor de stages in de zomer worden later verstuurd.

Stage Pasen : van 9 tem 13 april 2018

Stage juli 1 : van 2 tem 6 juli 2018 (betalingsopdrachten worden verstuurd op 15 mei)

Stage juli 2 : van 9 tem 13 juli 2018 (betalingsopdrachten worden verstuurd op 15 mei)

Stage augustus : van 6 ten 10 augustus 2018 (betalingsopdrachten worden verstuurd op 15 juni)

Voor directe toegang tot de inschrijvingspagina via Tennis Vlaanderen : KLIK HIER  Ga naar het aanbod van "lessen en stages" om je in te schrijven voor een stage.

De stages zijn ook mogelijk voor niet-leden van TC De Hasselt. Zij nemen een stageabonnement via bovenstaande link (26 euro).

Betaal tijdig. Zo niet wordt je plaats vrijgegeven voor iemand anders.

Verantwoordelijke stages: Mark Mommaers – Tel 0476/57.05.09