Zomerlessen tennis

Opgelet ! De tennislessen worden enkel aangeboden aan personen die in de zomer lid zijn van onze tennisclub. U dient dus eerst lid te worden van TC De Hasselt vooraleer in te schrijven voor lessen.

Zomerlessen 2018

Het trainersteam van TC De Hasselt streeft voortdurend naar de hoogste kwaliteit en wenst continuïteit in zijn werk te verzekeren. We opteren er dit jaar dus voor om de jeugdspelers die de voorbije winter reeds les volgden op onze club als 1e de kans de geven om komende zomer aan de lessen deel te nemen.

Er kan dit jaar enkel via de website van Tennis Vlaanderen ingeschreven worden (zowel voor lessen als voor stages). De inschrijvingen starten op zaterdag 5 februari 2018 en sluiten af op 20 maart 2018. Opgelet wees er snel bij, want vol = vol. Voor directe toegang tot de inschrijvingspagina via Tennis Vlaanderen : KLIK HIER

Vragen over lessen en stages? Mark Mommaers 0476 / 57 05 09

Zomerlessen jeugd (voor kinderen geboren in 2013 en ouder)

Voor de tennislessen voor de jeugd werken we volgens het principe van KIDSTENNIS van Tennis Vlaanderen. De opleiding is opgedeeld in vaardigheidsniveaus die telkens een andere kleur hebben. Kinderen leren stap voor stap tennissen op een aangepast terrein met een ander type bal. De bal heeft dezelfde kleur als het niveau.

 • Wit - multimove (3-5 jaar)
 • Blauw (5-7 jaar)
 • Rood (6-9 jaar)
 • Oranje (8-11 jaar)
 • Groen (10-13 jaar)
 • Geel (11-17 jaar)

Voor de kleuren wit, blauw en rood kunnen er enkel groepslessen gevolgd worden. Hierbij wordt  gestreefd naar groepjes van 4 in de mate van het mogelijke. De groepjes worden samengesteld door de coördinator van de lessen. Er kan geen rekening gehouden worden met bepaalde voorkeuren. Prijs verschilt naargelang het niveau en naargelang het gedeeltelijk of geheel in beslag nemen van een tennisveld. De kinderen van wit, blauw en rood kunnen al het materiaal van de club gebruiken.

Voor de kleuren oranje, groen en geel kan er gekozen worden voor het volgen van tennisles individueel of in groep met een bepaalde grootte. U geeft zelf de groepsgrootte aan en alle andere namen van kinderen (indien groepsgrootte kleiner is dan 4) die mee in het groepje les volgen. Dit geeft u mee in het veld opmerkingen bij inschrijving. De coördinator van de lessen zorgt dat dit dan ingepast wordt in het globale lessenschema. Elk kind apart moet zich wel via de website inschrijven zodat we de juiste contactgegevens hebben. Van de kinderen van oranje, groen en geel wordt verwacht dat ze zelf een (aangepaste) tennisracket hebben.

Opgelet ! De tennislessen worden enkel aangeboden aan personen die in de zomer lid zijn van onze tennisclub. U dient dus eerst lid te worden van TC De Hasselt vooraleer in te schrijven voor lessen.

De prijzen gelden voor een lessenreeks van 10 lessen. Didactisch materiaal, terrein, tennisballen etc. zijn inbegrepen in de prijs.

KLEUR PRIJS GROEPSLES
 Wit  53 €
 Blauw (go & pro)  58 €
 Rood (go & pro)  63 €

Tarieven volgens groepsgrootte (voor een lessenreeks van 10 lessen):

Kleur Prijs per 4 Prijs per 3 Prijs per 2 Prijs individueel
 Oranje (go & pro)  79 €  95 €  142 €  279 €
 Groen  79 €  95 €  142 €  279 €
 Geel  79 €  95 €  142 €  279 €

 

Zomerlessen volwassenen

Opgelet ! De tennislessen worden enkel aangeboden aan personen die in de zomer lid zijn van onze tennisclub. U dient dus eerst lid te worden van TC De Hasselt vooraleer in te schrijven voor lessen.

Ook voor de volwassenen kan er gekozen worden voor een groepsles met een groepsgrootte van 2, 3 of 4 of privélessen. Indien je bij een groepsles wil aangeven met wie je les wil volgen, geef dan alle namen op van de personen waarmee je les wilt volgen in het veld opmerkingen. Ieder persoon moet zich wel apart inschrijven zodat we de juiste contactgegevens hebben. Tarieven voor een lessenreeks van 10 lessen zijn als volgt :

Zomer 2018 Groepsles/Prijs per 4 Prijs per 3 Prijs per 2 Privé - individueel
 Volwassenen  84 €  100 €  147 €  284 €

BELANGRIJK !!!

We organiseren een infomoment op zaterdag 14 april van 10u tot 12u. Dan kan u langskomen om te weten op welke dag en uur de tennislessen zullen doorgaan. Voor de groepslessen komt u dan ook te weten wie de andere leden van je groepje zijn. Indien u verhinderd bent, zal onze lescoördinator u telefonisch contacteren om deze informatie door te geven.

De lessen zomer 2018 starten in de week van 16 april 2018.

Hoe inschrijven voor zomerlessen jeugd en volwassenen ?

 • Inschrijven kan enkel via de website van Tennis Vlaanderen namelijk www.tennisvlaanderen.be
 • Log aan met de bestaande log in gegevens van tennis vlaanderen van uw kind. Indien uw kind nog nooit is aangesloten, meld u hem/haar aan als nieuw bij Tennis Vlaanderen.
 • Zoek onze club op. Ons clubnummer is 0048. Klik op Tc De Hasselt. Of klik hier.
 • Scroll naar beneden naar de tarieven van TC De Hasselt en klik op de knop "lid worden" om zomerlid te worden.
 • Volg vervolgens de verschillende stappen die de website aangeeft.
 • Indien je al zomerlid bent, scroll dan onmiddellijk naar "lessen en stages" rechts onderaan.
 • Klik op "Toon het volledige aanbod"
 • Let op dat u het juiste "aanbod" kiest. In de omschrijving van het aanbod ziet u duidelijk over wat het gaat. Kijk goed naar de kleur en het aantal in een groepje. TIP : de keuzemogelijkheid van de stages en jeugdlessen ziet u enkel indien u met de gegevens van uw kind hebt aangelogd.
 • Na je inschrijving ontvang je een mail ter bevestiging van je inschrijving.
 • Na een aantal dagen ontvang je een overschrijvingsformulier.
 • Je bent pas ingeschreven nadat je betaald hebt.